2017. április 20., csütörtök

Helytelen viselkedés és annak megtorlása!

Kedves Olvasók!

 A félreértések elkerülése végett kérlek Benneteket, hogy illően viselkedjetek a blog olvasása közben. Mit is kell ez alatt érteni: Sok munkája van az embernek egy blogban, bloggal, függetlenül attól, hogy milyen indíttatásból kezdett neki. 
A blogszerkesztő is ember, van saját élete, ezért nem tud minden másodpercben a gép előtt lenni, hogy feltegye az új dolgokat. Emberi mivoltából adódik, hogy jól esik neki a visszajelzés, legyen az pozitív vagy akár negatív. 
Azonban a bunkó, lekezelő és sértő hozzászólások - bármilyen formában - egyik embernek sem esnek jól, ezért azokat legyetek szívesek mellőzni.
Amennyiben ez nem történik meg, szankciókra lehet számítani, hiszen egy blog nem ér annyit, hogy mindig el kelljen tűrnie a szerzőnek az atrocitásokat. Valamint az ilyesfajta megjegyzések egyből törölve is lesznek! 

Kérlek Benneteket, úgy blogoljatok Ti is, ahogy azt Másoktól elvárnátok a Saját blogotok esetében. 

Mindazonáltal, ha a blog szerzői úgy vélik, nem áll fenn a feléjük irányuló tisztelet az olvasók szempontjából, akkor először meghívásossá lesz téve a blog, ha pedig ott sem marad meg az embertársak iránti tisztelet, akkor nem lesz folytatva a blog további szerkesztése. 

 Megértéseteket köszönöm, én is ember vagyok.

xoxo,
T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése